ЧИЛИ СОСОВЕ N 1 във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Марката „ENCONA“ е регистрирана във Великобритания от компанията майка Enco Products Ltd. Скоро след създаването на компанията през декември 1946 г. и през 50-те и 60-те години на миналия век, когато западните индийци за първи път започват да пристигат във Великобритания, компанията продава карибски хранителни продукти като грах, боб и смлени сладки картофи, смлян ориз и продукти от царевична каша. Едва през 1975 г. компанията за пръв път представя своята гама люти сосове (Hot Pepper Sauces) под марката „ENCONA“ … и оттогава не гледа назад!

Повече от 40 години компанията обслужва карибската общност  във Великобритания, доставяйки вкусни, качествени сосове, приготвени по оригинални рецепти и съдържащи комбинация от най-автентични люти чушки, подправки и съставки. Емблематичната квадратна релефна стъклена бутилка се превръща в символ за качество, доверие и възхитителни автентични вкусове. 

Докато другите марки се появяват и заминават, ENCONA се превръща в безспорен лидер на пазара на люти сосове (Hot Pepper Sauces) във Великобритания. Клиентската база се разраства, за да включи по-широка основна аудитория от потребители, които искат да добавят щипка вдъхновение към своите ежедневни блюда.

В момента Encona разполага с гама от над 18 вкусни соса, на които да се насладите със семейството и приятелите си. В допълнение към всички любими карибски вкусове, сега можете да се насладите на разнообразие от вкусове от цялото земно кълбо, като индийски сладък чили сос с манго, тайландски сладък чили сос, африкански пири пири, бразилски и мексикански вкусове.

Асортиментът от сосове ENCONA включва различни варианти опаковки и нива на лютост – от леки до изключително люти –  има по нещо за всеки!

Сосовете ENCONA са универсални. Чудесни както като дип сос за потапяне, марината, добавка към ястие, така и като вкусен, ежедневен трапезен сос за всичките Ви любими храни! Защо не и да опитате да добавите към пържени картофи, оризови ястия, сосове и салатни дресинги. Също толкова добре се получава ако нанесете върху месо по време на печене на скара или барбекю или добавите в супи и яхнии.

ЧИЛИ СОС КАРОЛИНА РИЙПЪР

Открийте екстремната лютост и комбинация на вкусове в Encona Чили сос Каролина рийпър. Тази изгаряща комбинация от най-лютата в света чушка, домати и подправки ще предизвика дори и най-смелите любители на чили. Може да използвате в маринати, да създадете свое собствено предизвикателство с люти крилца, или да нагнетите с люто вашите супи и ястия, докато готвите.

ЯМАЙСКИ ДЖЪРК BBQ СОС

Открийте вкуса на Ямайка с Encona Ямайски Джърк BBQ сос. Специална комбинация от ямайкски джърк подправки и интензивен барбекю сос. Резултатът е мек и пикантен, готов за използване сос, който улавя истинския вкус на тропиците. Сосът може да се използва, като перфектната марина, намазан върху месо, пиле, риба и зеленчуци при печене на скара и барбекю. Може да бъде добавен при готвене на тиган и в готвени ястия. Също така прекрасно допълнение към/или като дип сос, който да даде на любимата Ви храна пикантен вкус!

АФРИКАНСКИ ЛЮТ СОС ПИРИ ПИРИ

Открийте вкуса на Африка с Encona Африкански Лют Сос Пири Пири. Направен със специална комбинация от африкански люти чушки птичи очи, ароматен чесън, лимон и подправки. Резултатът е вкусен огнен сос, който е перфектна добавка към всички Ваши любими храни. Перфектната марина за пиле преди печене на скара. Опитайте го добавен към дипове и супи, в сандвичи, ястия на уок и с ориз. За подправяне на Вашите ястия, може да го опитате и като огнена марина за пиле.

ТЕКСАСКО ЧИЛИ BBQ СОС

Открийте вкуса на Америка с Encona Тексаско Чили BBQ сос. Вдъхновен от автентична рецепта, използваща специална комбинация от люти чушки, билки, и подправки за постигане на гладък, опушен топъл чили вкус. Този пикантен апетитен сос е задължителна добавка към Вашата любима всекидневна храна. Перфектен сос за овкусяване на бургери, наденици, чипс, сандвичи и дипове. Идеален за марина, намазан върху пиле и стекове при печене на скара и барбекю, или просто като вкусен трапезен сос за всички Ваши любими ястия. За да изкушите Вашите приятели, може да го използвате като марина за ребра на барбекю.

ЧИЛИ СОС СРИРАЧА

ИНДИЙСКИ СЛАДКО-ЛЮТИВ СОС С МАНГО

Открийте вкуса на Азия, с Encona Индийски сладко-лютив сос с Манго. Вдъхновена от традиционни индийски рецепти, нашата екзотична комбинация от манго, сок от маракуя и люти чушки, прави този мек, сладък сос, който има уникален плодов вкус. Чудесен дип сос за азиатски предястия и морски дарове. Също така е отлична добавка към ястия за уок и салатни дресинги или като всекидневен дип сос за Вашите любими блюда. За да изкушите Вашите приятели, може да го използвате и като сладка марина за риба на скара.

ЛЮТ СОС С ПАПАЯ ОТ ЗАПАДНА ИНДИЯ

Открийте вкуса на карибите с Encona Лют сос с Папая от Западна Индия. Вдъхновен от оригиналната рецепта, в продължение на над 40 години, комбинацията на нашия лют сос от чушки скоч бонет и хабанеро с ароматна папая, дава вкусен, гладък и плодов аромат за откриване на истинския вкус на тропиците. Придайте огнен вкус! Перфектната огнена добавка за меса, пилешко, риба и зеленчуци. Великолепна добавка за супи, готвени ястия, и добавен в дип за даване на огнен отскок.

ТАЙЛАНДСКИ СЛАДЪК ЧИЛИ СОС

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail