ЛИМОНОВ СОК 200 мл

Проектът B&G е създаден в Перуджа преди 25 години от семейство, обединено от страст към плодовете на земята, агро-хранителните постижения и иновациите. Той се ражда от идеята, че сокът от скъпоценен плод като лимон може да бъде затворен в бутилка, като вълшебен еликсир. Само сицилиански лимони, с уникален и интензивен аромат, откъснати, подбрани и изцедени: от растението до бутилката.

Оттогава много неща се промениха.

Желанието за иновации, желанието да се даде глас и пространство на фините италиански хранителни култури, желанието да се разширят хоризонтите и пазарите, довеждат до разширяване на гамата от продукти:

  • сок от лайм
  • лимонов сок от био земеделие
  • екстра върджин зехтин, PDO and PGI, получен от най-добрите италиански култури
  • ароматизирани масла, получени чрез пресоване на маслини с пресни зеленчуци по най-добрата италианска земеделска традиция
  • опаковки с еднократна доза, типични подправки от италианската кухня в удобни разфасовки

В продължение на 25 години B&G продължава да поддържа жива страстта си към качеството и към земятата, в услуга на модерния, все по-внимателен и осъзнат потребител.

В продължение на 25 години B&G продължава да се развива заедно с потребителите. Всяка компания започва от мечта и проект. Тяхната мирише на слънце и природа.

СОК ОТ ЛАЙМ 200 мл

Сицилиански лимони, винаги свежи и под ръка в хладилника Ви!

Limmi лимонов сок се получава от пресоването на най-добрите сицилиански лимони, получени от селекцията на най-добрите сортове и събрани в периода от декември до юни, когато качеството на плодовете е най-добро.

Limmi е продукт, който Ви позволява да имате готов лимонов сок по всяко време на деня, за да обогатите всеки тип кухня с вкус и аромат.

ЛОМОНОВ СОК 500 мл

Опаковката му е практична РЕТ опаковка, по-лека и по-лесна за ползване и лесна за рециклиране (преработване), предназначена да гарантира перфектно запазване на продукта. PET всъщност е материал, способен да осигури непроменено поддържане на органолептичните качества на продукта.

Истински сок, свеж и благ,  богат на калций, калий, магнезий и витамини С, В1 и В2. Предлага се в опаковка от 200 мл, която съдържа сока от 1 кг лимони, и в опаковка от 500 м, която съдържа сока от 2,5 кг лимони.

Limmi е лимоновият сок, особено подходящ за овкусяване и подправяне на всички ястия, от предястия и основни ястия до салати и десерти. Отличен за плодови салати, напитки, той също така е идеален за горещи чайове.

 

СОК ОТ ЛАЙМ 500 мл
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Call Now Button