Фууд Трейд Консулт ЕООД е основана през 2017 година и се занимава с внос и дистрибуция на хранителни продукти от водещи европейски производители. Разполагаме с развита дистрибуторска мрежа в София и страната, за да предлагаме на нашите клиенти широка гама от продукти на конкурентни цени.

От началото на нашата дейност ние поставяме високи стандарти за качеството на продуктите, които предлагаме, като избираме да работим само с водещи европейски производители, които отговарят на нашите изисквания за качество.

Гордеем се с факта, че всички наши продукти са внимателно подбрани, за да можем да гарантираме на нашите клиенти, че получават добри продукти на добра цена.

Ние работим усилено, за да можем да гарантираме високо ниво на обслужване на клиентите, като се стремим да отговорим на всяко едно от техните изисквания и нужди. Считаме, че българските потребители заслужават да получават висококачествени продукти на конкурентни цени. Затова продължаваме да се развиваме и усъвършенстваме и да утвърждаваме нашата позиция на надежден партньор.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Call Now Button