Създадена през 1872 г., благодарение на предприемаческия дух на Фаусто Поли, италианската компанията F. lli Polli S.p.А. бързо се превръща в лидер в сектора на зеленчуковите консерви, завоювайки водеща роля на националния и международния пазар. Със своето присъствие в 45 държави по света, нейната визия се основава на съгласуваност между ценностите на компанията, качеството на съставките и продуктите, лоялност към нуждите на потребителите.

Групата Polli S.P.A. вече разполага с 4 най-модерни фабрики, модели на ефективност, технология и гъвкавост на производството, където всяка година се преработват повече от 130 вида суровини, за производството на около 25 000 тона зеленчуци и над 110 милиона опаковки, част от изключително богата гама от продукти, които могат да отговорят на разнообразните потребителски нужди.

Контролът върху цялата производствена верига, прецизният подбор на суровини, усъвършенстваните системи за опаковане и широката гама от типични продукти от традиционната италианска кухня, несъмнено свидетелстват за качеството и страстта, които компанията Polli винаги е влагала в своя бизнес, и я превръщат в една от най-важните компании в италианската и световната хранителна индустрии.

Polli S.P.A. винаги е била компанията, която най-добре запазва цялостния вкус на италианските зеленчуци и рецепти.

ПЕСТО ДЖЕНОВЕЗЕ 190 г
АРТИШОК 285 г
СУШЕНИ ДОМАТИ 285Г
ПЕСТО ДЖЕНОВЕЗЕ 550 г
ГЪБЕН КРЕМ С ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ 780 г
КАПЕРСИ 565 г
СУШЕНИ ДОМАТИ 950 г
СУШЕНИ ДОМАТИ 1700 г
АРТИШОК 950 г
АРТИШОК 950 г
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Call Now Button