Консервирани плодове и зеленчуци от Полша

Полската компания Rolnik е специализирана в преработката на плодове и зеленчуци от 2001 г. Предлага продукти с марките Rolnik, Rolnik Premium и HoReCa (предназначени за гастрономия). Асортиментът на компанията включва: консерви, супи, готови ястия, сосове и зеленчукови салати, компоти.

Всички продукти са с най-високо качество и могат да отговорят на най-изтънчените вкусове. В резултат на това марка се утвърждава със силни позиции не само на полския пазар, но и във Великобритания, Словакия, Унгария, Румъния, България, Словения, Русия, Германия, Австралия и много други страни. Компанията разполага с три бази с големи производствени мощности в Полша, една в Унгария и търговски офис в Латвия. Всички операции преминават през многократен и строг контрол на качеството. Собствените транспортни средства дават възможност за успешно изпълнение на договори по всяко време и навсякъде на вътрешния пазар и в чужбина.

Rolnik e динамична компания с отлична, модерна организация, насочена предимно към маркетинга. Удовлетворението на клиенти е основна цел на усилията на целия екип. Компанията реагира бързо на новите, непрекъснато нарастващи нужди на пазара. Доставя на най-големите вериги за търговия на дребно в Полша и изнася продуктите си в нарастващ брой европейски страни.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Call Now Button