ПУКАНКИ ОТ СИРЕНЕ - ЕДНА ИСТИНСКА ИНОВАЦИЯ

Готови ли сте за бъдещето?
Потребителите все повече търсят храна,
която е вкусна, здравословна и питателна.
Солените леки закуски и снаксове са
по-популярни от всякога. Същото се
отнася и за сиренето. На върха на
иновациите в снаксовете и сиренето,
представяме иновативната
концепция Cheesepop®

Предимства

Гауда е вкусно и кремообразно твърдо сирене с многостранно приложение. Едно от най-популярните сирена в света. Името му произлиза от известния пазар за сирене в Гауда. Типично холандско, като лалетата, вятърните мелници и дървените обувки. Cheesepop® Gouda е направен от 100% сирене Гауда. Гауда ли е вашата любима разновидност? Лесно можете да вземете с вас за училище, работа или по време на път.
Чедър е твърдо сирене, наречено на едноименното английско село Чедър. Вероятно го познавате от чийзбургерите. Но знаете ли, че премиум чедърът е висококачествено сирене с мек кремообразен и леко пикантен вкус? Затова Cheesepop® Cheddar е направено от 100% премиум чедър. Лесно може да вземете с вас за училище, работа или по време на път. Насладете се!
Сиренето Ементал е създадено от швейцарски планински фермери, за да превръщат остатъците от лятното мляко в сирене. То е познато със своите характерни дупки и приятен орехов вкус. Cheesepop® Emmental е направен от 100% сирене Ементал. Просто си представете себе си на швейцарска планинска ливада! Лесно можете да вземете с вас за училище, работа или по време на път.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Call Now Button